Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

F O T O R E P O R T A G E S

Lifestyle fotoreportages die het karakter van bijzondere privépanden in beeld brengen, voor binnenkijkers en andere woonreportages.

F O T O R E P O R T A G E - X X I

Schommelen aan de Dijle

Met de rivier als achtertuin, Mechelen als voortuin en een weelderige daktuin op hun huis, kunnen Frieke Janssens en haar gezin bijzonder goed wennen aan het stadsleven.


Bekijk volledige fotoreportage

 

F O T O R E P O R T A G E - X X

Leven met een verlanglijstje

Hoe temt een gevoelige ziel de chaos in zijn hoofd? Sam Pladet, interieurarchitect van opleiding, richtte zijn huurappartement sober in, met elementen die hem rust en inspiratie brengen, en waarnaar hij vaak eerst een tijd heeft gezocht.


Bekijk volledige fotoreportage

 

F O T O R E P O R T A G E - X I X

Laat maar groeien

Als architect stelde Pieter Bertheloot hoge eisen aan zijn woning. Als jonge ondernemer was zijn budget echter beperkt. Gelukkig kon hij in Borgerhout nog een echte deal doen. Het interieur groeit langzaam maar zeker, net als de weelderige verzameling planten.


Bekijk volledige fotoreportage

 

F O T O R E P O R T A G E - X V I I I

Met de blik naar buiten

Binnengewaaide blaadjes, roestvlekken op het keukenblad, een eettafel met een hoek af. Nele Bollen en Veronika Pot laten het leven graag toe in hun woning in Brasschaat. Tegelijk richten ze hun blik gulzig naar buiten: naar hun wilde tuin, te midden van de bossen.


Bekijk volledige fotoreportage

 

F O T O R E P O R T A G E - X V I I

Ecodroom

Interieurontwerper Petra Hoogland heeft een uitzonderlijk oog voor het opsporen van bijzondere dingen. Van tweedehands interieurobjecten en meubelen tot de semiondergrondse ecowoning die ze vandaag met haar gezin bewoont.


Bekijk volledige fotoreportage

 

F O T O R E P O R T A G E - X V I

Een huis met een groot wij-gevoel

‘Neem maar een drankje uit de ijskast, dan steken we de vuurschaal aan.’ Het huis is open, gasten zijn welkom, op het terrein wonen ook een ex en een bevriend koppel.


Bekijk volledige fotoreportage

 

F O T O R E P O R T A G E - X V

Een huis waarin je kunt verhuizen

In een voormalig pakhuis mochten oude muren en plafonds blijven, maar de ruimte werd wel opengemaakt. Zo biedt het huis Eve en haar gezin de kans om telkens opnieuw te kiezen, en te twijfelen: hoe zullen ze wonen, waar willen ze werken, en welk stuk van het huis verhuren ze aan anderen?


Bekijk volledige fotoreportage

 

F O T O R E P O R T A G E - X I V

'Op zijn best is een tuin een uiting van liefde’

Zestien jaar geleden kocht Jan Minne een weekendhuisjesperceel in Oud-Heverlee. Intussen is hij een veelgevraagd tuinontwerper, en groeide rond zijn huisje een oase die je twee keer doet kijken: is dit een grandioze wildernis of een ingenieus georkestreerd sprookjesbos?


Bekijk volledige fotoreportage

 

F O T O R E P O R T A G E - X I I I

- Leven en werken rond een boom -

 Hoe voelt het om je eigen huis te ontwerpen? Architect Hans Verstuyft deed het al drie keer en weet ondertussen wat werkt voor zijn gezin.


Bekijk volledige fotoreportage

 

F O T O R E P O R T A G E - X I I

- Huis zonder regels -

Ze hadden op een surfplek in Nieuw-Zeeland kunnen wonen, maar ze verkozen de Kempen. Waar het leven ook best wild en avontuurlijk kan zijn: Wim Tellier bedacht voor zijn gezin een huis zonder voorschriften, met een prachtig uitzicht op een skyline van bomen.


Bekijk volledige fotoreportage

 

F O T O R E P O R T A G E - X I

- Gerenoveerde hoeve -

De in 2013 gerenoveerde hoeve van Isabel en haar 3 dochters staat middenin de velden in de buurt van Damme, ergens tussen Brugge en Knokke-Heist. Haar aandacht voor kleur en detail overtreft je in elke ruimte. De hoeve is omgeven door de bekende bomenrijen die in de streek eigen zijn.


Bekijk volledige fotoreportage

 

F O T O R E P O R T A G E - X

- Sophie & Sophie -

Samen met een vriend kochten Sophie & Sophie een woning in 2018 aan Het Zuid in Antwerpen. De woning werd vervolgens opgedeeld in 3 wooneenheden. Zij behielden de gelijkvloerse verdieping en de sousterrain die zij verbouwd hebben tot een groot duplex appartement van 165 m².


Bekijk volledige fotoreportage

 

F O T O R E P O R T A G E - I X

- De garage van weleer -

Willem en Emma verbouwden hun huis in een gezellige straat in Kessel-Lo. Het huis had - behalve de mooie voorgevel - niks bijzonder, de architecten kregen dan ook carte blanche. Na talloze voorontwerpen kregen ze iets te zien met een heel open karakter. De eerste twee verdiepingen werden deels verwijderd, met een zeer hoog plafond als resultaat en een mezzanine.


Bekijk volledige fotoreportage

 


F O T O R E P O R T A G E - V I

- Historisch boulevard appartement -

Stijn en Sandra hebben een appartement boordevol kunst en mooie designobjecten. In het drukke stadscentrum kunnen ze zich terugtrekken in een omgeving waar zelfs de kleinste hoekjes een verhaal hebben.


Bekijk volledige fotoreportage

 

- Het tuin-huis -

Aan alle kanten van het huis heb je vensters, gaten, doorgangetjes. De ultieme beloning krijg je wanneer je op de 6de verdieping komt.

Bekijk volledige fotoreportage

- Het huis aan de vijver -

Het huis dat op het domein van de kasteelheer ligt moest in bakstenen opgetrokken worden. Pas veel later werd het bijhuisje ernaast opgetrokken met resten hout en werd dit het atelier van Michel.

Bekijk volledige fotoreportage

 

- Dialogeren met de natuur -

Eddy François had een grote voorliefde voor de landelijke architectuur, maar hij hanteerde wel een uitgesproken hedendaagse vormentaal.

Bekijk volledige fotoreportage

- New-York aan de Schelde -

Met de metershoge ramen in een loft in het Antwerpse stadscentrum waant men zich in het New Yorkse Soho district.

Bekijk volledige fotoreportage

 


Heb je een vraag of interesse in een fotoreportage met Mr. Frank, neem dan contact op.

Using Format